Photo 774975De heer Jean-Marc Bogaerts
Repose en paix mon frérot, pleins de souvenirs me reviennent en tête avec un petit sourire au coin des lèvres quand je repense à certaines choses que l'on a vécu ensemble et puis, en même temps, une peine immense de savoir que, soudainement, tu n'es plus là... Repose en paix mon frère.
Photo 749193De heer Ferdinand Albert Vander elst
Dag Wilfried en familie onze deelneming van Dirk Maria en Jim Steeno veel sterkte
Photo 746226De heer André Lodewijk Meeus
Beste familie,

Innige deelneming met het overlijden van André.

Ik heb André altijd gekend als een man met een warm hart voor zijn familie.

Wanneer ik hem vorig jaar bezocht zag ik dat hij met de grootste liefde en warmte door zijn vrouwtje Mimi werd verzorgd.

Slaap zacht beste vriend.

Veel sterkte aan de ganse familie vanwege de familie Plaskie.
Photo 744789Mevrouw Mandora Wesse
Innge deelneming aan de familie
Innge deelneming van kesters manu
Photo 743330De heer Kristof Breucq
Lieve tante Ria
Lieve nonkel Andre
Lieve Sophie

Mijn hart is bij jullie in dit grote verlies van Kristof, jullie geliefde zoon en broer.
Een heel mooi mens met alleen maar warmte en liefde in zich. Hij was te goed voor deze wereld die voor hem te hard was.
Kristof zal altijd bij jullie blijven in jullie hart en in alles wat jullie doen. Jullie hebben hem omringd met liefde, warmte en zachtheid en hij gaf jullie en de mensen rond hem minstens het equivalent terug.
Kristof heeft ons allen het voorbeeld gegeven van nederigheid, bescheidenheid, puurheid en onvoorwaardelijke liefde. De wereld is een heel mooi en fijn iemand verloren dus laten we Kristof eren door zijn eerlijke puurheid verder te zetten.
Ik draag Kristof voor altijd mee in mijn hart.
Liefs,
Dominique x
Photo 729395De heer Louis Maeters
Samen hebben we als vrijwilliger naast elkaar gestaan in Berkenhof, jij aan je afwasmachine en ik in de keuken en de bar. Verschillende malen badminton gespeeld in Everberg. De goede herinneringen blijf ik meedragen.
Rust zacht, vriend Lowieke.
Photo 725130De heer Hassan Jean Fikri
Jeanke,

En nu? Zoveel "waaromvragen"... ik kan het nog steeds niet vatten. Je hebt me veel geleerd, zowel op de werkvloer als van het leven. Ik ben één van mijn beste mannen kwijt, maar dat is het minste, ik ben mijne maat kwijt waar ik zo graag eens bleef mee hangen na het werk op zaterdag. Wat ga ik dat missen, wat ga ik u missen om wie je was. Het gaat je goed dikke vriend. 😪
Photo 719582De heer Louis Van heddegem
Ik zal me Louis herinneren als iemand die steeds is opgekomen voor de andere.
Rust zacht Louis!

Veel sterkte aan familie, vrienden, collega's, kennisen,...
Photo 717716De heer Michel Constant J Philips
Michel, Chelle, ons verhaal begint ergens begin de jaren 70, tijdens ons ravottijd op de Roman of 't Eike, om vervolgens in Lüdenscheid samen deze stad onveilig te maken, en zelfs de kazerne omdat we regelmatig d' een of d'ander fles Turkse mokka, of Cinzano soldaat maakten! Nadien werkten we samen bij Sabena, jaren later zelfs bij Asco! Er was wel altijd ergens een rode draad die ons verbond, waardoor we dikke maten werden, en mekaar veel verhalen en geheimpjes konden vertellen!
Ik leerde ook je fantastische zoon, Bart, Bartje, kennen, en hoop alleen maar dat hij en je kleinkind je blijven herinneren, zoals ik, als een joviale gast die van het leven genoot alsof morgen alles zou stilstaan! Wel nu staat dat eventjes stil, nu we van je afscheid moeten nemen! Doe daarboven maar de groeten aan allen die we kenden, en zorg ginds, ergens ver weg, ook maar voor den ambiance!
Het ga je goed, makker, en tot in den draai, zeker?
Vaarwel, Chelle!

Vorig eerbetoon Volgend eerbetoon