Photo 729395De heer Louis Maeters
Samen hebben we als vrijwilliger naast elkaar gestaan in Berkenhof, jij aan je afwasmachine en ik in de keuken en de bar. Verschillende malen badminton gespeeld in Everberg. De goede herinneringen blijf ik meedragen.
Rust zacht, vriend Lowieke.
Photo 725130De heer Hassan Jean Fikri
Jeanke,

En nu? Zoveel "waaromvragen"... ik kan het nog steeds niet vatten. Je hebt me veel geleerd, zowel op de werkvloer als van het leven. Ik ben één van mijn beste mannen kwijt, maar dat is het minste, ik ben mijne maat kwijt waar ik zo graag eens bleef mee hangen na het werk op zaterdag. Wat ga ik dat missen, wat ga ik u missen om wie je was. Het gaat je goed dikke vriend. 😪
Photo 719582De heer Louis Van heddegem
Ik zal me Louis herinneren als iemand die steeds is opgekomen voor de andere.
Rust zacht Louis!

Veel sterkte aan familie, vrienden, collega's, kennisen,...
Photo 717716De heer Michel Constant J Philips
Michel, Chelle, ons verhaal begint ergens begin de jaren 70, tijdens ons ravottijd op de Roman of 't Eike, om vervolgens in Lüdenscheid samen deze stad onveilig te maken, en zelfs de kazerne omdat we regelmatig d' een of d'ander fles Turkse mokka, of Cinzano soldaat maakten! Nadien werkten we samen bij Sabena, jaren later zelfs bij Asco! Er was wel altijd ergens een rode draad die ons verbond, waardoor we dikke maten werden, en mekaar veel verhalen en geheimpjes konden vertellen!
Ik leerde ook je fantastische zoon, Bart, Bartje, kennen, en hoop alleen maar dat hij en je kleinkind je blijven herinneren, zoals ik, als een joviale gast die van het leven genoot alsof morgen alles zou stilstaan! Wel nu staat dat eventjes stil, nu we van je afscheid moeten nemen! Doe daarboven maar de groeten aan allen die we kenden, en zorg ginds, ergens ver weg, ook maar voor den ambiance!
Het ga je goed, makker, en tot in den draai, zeker?
Vaarwel, Chelle!

Vorig eerbetoon Volgend eerbetoon