De heer Michel Constant J Philips

Photo 717716
Woonachtig te Kortenberg (3070, België)
Geboren te Uccle (1180, België) op woensdag 9 december 1959
Overleden te Leuven (3000, België) op maandag 11 april 2022 op 62 jarige leeftijd

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de vrijdag 15 april 2022.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van De heer Michel Constant J Philips. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

4 berichten (2 privé)
 
Getuigenis 

Véél Sterkte voor Jou&Marijke & Liamke.... xxx

Patricia Crabbé- 15/04/2022

Eerbetoon 

Michel, Chelle, ons verhaal begint ergens begin de jaren 70, tijdens ons ravottijd op de Roman of 't Eike, om vervolgens in Lüdenscheid samen deze stad onveilig te maken, en zelfs de kazerne omdat we regelmatig d' een of d'ander fles Turkse mokka, of Cinzano soldaat maakten! Nadien werkten we samen bij Sabena, jaren later zelfs bij Asco! Er was wel altijd ergens een rode draad die ons verbond, waardoor we dikke maten werden, en mekaar veel verhalen en geheimpjes konden vertellen!
Ik leerde ook je fantastische zoon, Bart, Bartje, kennen, en hoop alleen maar dat hij en je kleinkind je blijven herinneren, zoals ik, als een joviale gast die van het leven genoot alsof morgen alles zou stilstaan! Wel nu staat dat eventjes stil, nu we van je afscheid moeten nemen! Doe daarboven maar de groeten aan allen die we kenden, en zorg ginds, ergens ver weg, ook maar voor den ambiance!
Het ga je goed, makker, en tot in den draai, zeker?
Vaarwel, Chelle!

Dirk Vleminckx- 22/04/2022